Vacature implantologie-assistent(e) Implantologie Groningen (25 uur)

Implantologie Groningen is een verwijspraktijk voor implantologie in het centrum van Groningen, dicht bij het centraal station. Op dit moment hebben wij een vacature voor een implantologie-assistent(e) voor drie dagen in de week. De werkzaamheden zijn afwisselend van aard: van assisteren bij (chirurgische) behandelingen, werkzaamheden in de steri, tot patiënten ontvangen bij de balie en administratieve taken.

Kenmerkend voor onze praktijk is dat we echt als team werken. Aandacht, service en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan. We streven naar persoonlijke aandacht voor de patiënt en nemen ruim de tijd voor het consult en de behandeling. We zoeken een collega die het leuk vindt om in een klein team aan de slag te gaan, iemand die een ondernemende instelling heeft en initiatief durft te nemen. Ervaring met assisteren bij implantologie-behandelingen is een pré, maar geen must.

We bieden je een veelzijdige baan met leuke collega’s en met goede arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan? Dan ontvangen we graag een korte motivatie en je cv. Deze kun je mailen naar info@implantologiegroningen.com.  Wanneer je meer informatie wenst, kun je contact opnemen met Femke Schrijvers (050-2112950).