De regering heeft aangegeven dat medische contactberoepen zorg kunnen blijven leveren en dus niet hoeven te sluiten tijdens de ‘harde lockdown’.  Dit betekent dus dat Implantologie Groningen geopend is en dat uw afspraak door kan gaan en het dus mogelijk is om een afspraak te plannen.

Uiteraard voldoet onze praktijk aan de hoogste hygiënestandaarden om uw veiligheid te waarborgen. Wel vragen wij u rekening te houden met het onderstaande wanneer u een afspraak bij ons heeft.

Het coronabeleid dat we volgen, is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten die geen symptomen van corona hebben, noch huisgenoten met symptomen. Als u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

 • Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van de testuitslag van een corona-test?
 • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38 graden C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?
 • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
 • Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  Heeft u nu huisgenoten met corona?
 • Bent u in (thuis)quarantaine) (of zou u dit moeten zijn)?*
 • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

*verplichte quarantaine, vanwege nauw contact met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld of omdat u korter dan 10 dagen geleden bent teruggekeerd uit een land/regio met code oranje of rood waarvoor in Nederland (thuis)quarantaine geldt.

Wanneer u een afspraak bij ons heeft, vragen wij uw aandacht voor de volgende aanwijzingen:

 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
 • Kom bij voorkeur alleen naar de praktijk, mocht dat niet lukken neem dan maximaal één begeleider mee.
 • Bij het betreden van de praktijk vragen we uw handen te desinfecteren met handalcohol dat voor u klaarstaat.
 • In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen met een speciaal mondspoelmiddel (waterstofperoxide 1%).

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.